Bedrijfsinformatie

Bessey Online is een online shop en onderdeel binnen handelsonderneming Dirks BV dat zich richt op de verkoop van kwaliteitsgereedschappen aan particulieren en bedrijven via internet.

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van gereedschappen binnen de bouw-, automotive-, en industrie sector. Naar aanleiding van de steeds grotere vraag van particulieren, die op zoek zijn naar kwaliteitsgereedschap, hebben wij besloten via deze website ons assortiment ook aan de particuliere klant aan te bieden.

Ons doel is de klant een leveringsgamma aan te bieden dat informatief, prijstechnisch en kwalitatief in evenwicht is. Daarnaast proberen we een totaal assortiment aan te bieden voor elke toepassing. U zult daarom in onze shop bekende, maar ook minder bekende merken tegenkomen, maar wij garanderen U dat alles van uitstekende kwaliteit is. Alle producten die wij verkopen zijn geselecteerd om het beste te bieden voor iedere toepassing.

Bessey Online beschikt daarbij ook nog over een eigen service-, reparatiewerkplaats die zowel herstelwerkzaamheden alsmede garantiereparaties zelf mag uitvoeren.

Bedrijfsgegevens:

Handelsonderneming Dirks BV
Prins Mauritslaan 120-124
6191 EJ Beek
Nederland

Let op: dit is geen bezoekadres voor Bessey Online klanten

E-mail: info@besseyonline.nl (dit is een no-reply e-mailadres, voor vragen of contact > klantenservice)

KvK nummer: 63437775
BTW-nummer: NL855236310B01

Bestuurder: Raymond Gelders

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn niet verplicht noch bereid deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een geschillencommissie voor consumentenzaken.