Garantievoorwaarden


Garantie:

Toolnation is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen serviceafdeling. Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Garantie aanmelding:

Op de homepage van onze website vindt u een venster met de namen van de meest verkochte merken. Klik op de merknaam van het product dat u wilt registreren voor garantie. U wordt nu doorgeschakeld naar de website van de fabrikant voor aanmelding en dient hier uw gegevens in te vullen.

Wordt uw machine niet door u geregistreerd voor garantie via de website van de fabrikant kunnen wij u geen volledige garantie of verlengde garantie verlenen!

Verlengde garantie:

Op de merken Bosch, Festool, Fein, Protool, Mafell, DeWalt en Makita geniet u bij ons van een verlengde garantie. Dit kan 1 of 2 jaar zijn naar gelang merk of product. De periode van verlengde garantie kunt u terugvinden in de omschrijving van het artikel. U geniet van verlengde garantie als u zich via de website van de fabrikant heeft aangemeld voor garantie. De extra periode van 1 of 2 jaar wordt dan geregistreerd in ons systeem. U hoeft verder geen extra handelingen te verrichten. Heeft u zich niet aangemeld voor garantie bij de fabrikant, vervalt ook de verlengde garantie! Hou er rekening mee dat u de producten binnen 30 dagen registreert voor garantie. Mocht het aanmelden via de pagina van de fabrikant niet lukken kunt een bericht sturen naar onze serviceafdeling, zij zullen U hierbij dan proberen te helpen. U kunt een ticket aanmaken via de contactpagina of door een ticket aan te maken op uw account pagina en vervolgens afdeling 'werkplaats' te selecteren.
Let Op!   Bij Festool vervalt na 36 maanden de reparatiekosten- en diefstalverzekering

Reparatie tijdens garantie:

Indien een product defect raakt tijdens de garantieperiode kunt u een ticket aanmaken via de contactpagina of door een ticket aan te maken op uw account pagina en vervolgens afdeling 'werkplaats' te selecteren. U dient dan de voorwaarden vermeld in de rubriek “Ruilen en Retourneren” in acht te nemen. Wij zullen uw aanvraag binnen 14 werkdagen in behandeling nemen! 

Mocht Uw repaparatie naar de fabrikant gestuurd moeten worden of moeten er speciale onderdelen besteld worden dan kan het voorkomen dat het langer duurt voordat het artikel gerepareerd is.

 


 

LET OP!

Belangrijk voor u als klant is, dat u een product aankoopt met volledige garantie. In de praktijk blijkt namelijk maar al te vaak dat via diverse websites artikelen worden aangeboden voor lagere prijzen. Dit zijn veelal machines uit het buitenland die vaak worden omgebouwd. Dit kan storingen of zelfs brand tot gevolg hebben. De garantie van fabrikanten op deze producten is meestal dan ook niet voorhanden of maximaal 6 maanden. Verzeker u daarom altijd ervan dat u bij een officiële dealer uw aankopen doet! Bij Toolnation bent u daarvan verzekerd!